از ارسال هر گونه مطلب سیا سی و مطالب غیر اخلاقی و توهین امیز خود داری کنید. این سایت تابع قوانین کشور ایران می باشد و در صورت مشاهده هر مطلب خارج از قانون دسترسی شما قطع خواهد شد.

صفحه 31 از 39 نخستنخست ... 212627282930313233343536 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 181 تا 186 , از مجموع 231

موضوع: سوالات و مشکلات مربوط به رسیورهای استرانگ HD را در این تاپیک مطرح کنید

تشکر کردن
    38
    تشکر شده 1 بار در 1 ارسال

نقل قول نوشته اصلی توسط sasansarv نمایش پست ها
    بادرود.از دوستانی که ازآکانت رایگان استرانگ(تایگر)استفاده میکنن خواهش میکنم درمورد کیفیتش دراین روزها اطلاعاتی دراختیار من قراربدن چون آکانت من شبها مرتب قطع ووصل میشه ولی روزها خیلی بهتره.البته من ازنرم افزار131استفاده میکنم که اخرین ورژن هست. باسپاس
    درود دوست عزیز من هم همینطور مشکل شمارو دارم مثل اینکه دلیلش اینه که چون رایگان هست از کیفیت بالایی برخوردار نیست از سرورهای بی کیفیت استفاده شده

2. جناب aki1360 کاربر مذکور از شما به خاطر این ارسال مفید تشکر کرده است.

تشکر کردن
    2,774
    تشکر شده 25,329 بار در 7,985 ارسال

در تاپیک موجود میباشد.
    "درفیلم های (به انگلیسی: THE KILLINGS JOKER)‏ بلاخره او با قدرت , معرفی میشود. و اولین دشمن سرسخت بتمن است!."
    "در فیلم شوالیه تاریکی، رییس پلیس گوردون، در مورد جوکر می گوید: «نه اسمی دارد و نه هیچ اسم مستعار دیگری.» ما نمیدونیم!."
    "در فیلم بتمن (۱۹۸۹) من اولین هنر مند آدم کش دنیایی هستم!باب کینی، خالق (بتمن)، در سال ۱۹۴۰، شخصیت جوکر را معرفی کرد!."

علایق
    اسنوکر
    تحصیلات
    دکترای پزشکی
    شغل و حرفه
    پزشک
    تشکر کردن
    30
    تشکر شده 15 بار در 11 ارسال

با درود.من دیشب آکانت تایگر رو برای آی استار20000مگا استفاده کردم که مثل برق وباد همه کانالها باز شد وبدون هیچ گونه قطعی حدود 3ساعت بصورت مداوم کانالها بازبود.جالب اینکه حتی یکبارتصویر گیر نکرد وفریزنداد.بلافاصله که آی استار روخاموش واسترانگ رو باهمون آکانت راه انداختم اولا که بزحمت وصل شد بعدشم مرتب تصویر گیرمی کرد و5دقیقه کارمیکرد و10 دقیقه قطع میشد(درمنوی8281 عدد قرمز رفته ودیسکانکت میومد).دوباره استرانگ رو خاموش وآی استارروروشن کردم دیدم مثل قبل باسرعت کارمیکنه.نتیجه اینکه عیب از آکانت نیست بلکه از خود رسیورهست چون آکانت روی آی استار سرعت فوق العاده ای داشت که تاحال ندیده بودم.البته روی آی استار20000معمولی هم عالی جواب داده بود.چطورمی شود استرانگ از آی استارمگای سری اول عقب بمونه؟ نباید اینجوری باشه.پینگ سرور آکانت تایگرهم 160 بود که مسلما برای سرورخارج ایران عالیه.لطفا راهنمایی بفرمایید اشکال ازکجاست؟ممکنه ماژول ایراد داشته باشه؟ با سپاس

علایق
    اسنوکر
    تحصیلات
    دکترای پزشکی
    شغل و حرفه
    پزشک
    تشکر کردن
    30
    تشکر شده 15 بار در 11 ارسال

با درود.من دیشب آکانت تایگر رو برای آی استار20000مگا استفاده کردم که مثل برق وباد همه کانالها باز شد وبدون هیچ گونه قطعی حدود 3ساعت بصورت مداوم کانالها بازبود.جالب اینکه حتی یکبارتصویر گیر نکرد وفریزنداد.بلافاصله که آی استار روخاموش واسترانگ رو باهمون آکانت راه انداختم اولا که بزحمت وصل شد بعدشم مرتب تصویر گیرمی کرد و5دقیقه کارمیکرد و10 دقیقه قطع میشد(درمنوی8281 عدد قرمز رفته ودیسکانکت میومد).دوباره استرانگ رو خاموش وآی استارروروشن کردم دیدم مثل قبل باسرعت کارمیکنه.نتیجه اینکه عیب از آکانت نیست بلکه از خود رسیورهست چون آکانت روی آی استار سرعت فوق العاده ای داشت که تاحال ندیده بودم.البته روی آی استار20000معمولی هم عالی جواب داده بود.چطورمی شود استرانگ از آی استارمگای سری اول عقب بمونه؟ نباید اینجوری باشه.پینگ سرور آکانت تایگرهم 160 بود که مسلما برای سرورخارج ایران عالیه.لطفا راهنمایی بفرمایید اشکال ازکجاست؟ممکنه ماژول ایراد داشته باشه؟ورژن مورد استفاده من هم131 هست که البته این مشکل روی 130 و129 هم بود. با سپاس

تشکر کردن
    0
    تشکر شده 0 بار در 0 ارسال

چطوری می تونم از اکانت رایگان استرانگ استفاده کنم ممنون میشم راهنمای کنید

مدل رسیور
    4902hd
    تشکر کردن
    7
    تشکر شده 3 بار در 1 ارسال

ممکنه نرم افزار کارخانه ای استرانگ 4902اچ دی

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع